2021-06-07 09:45
Etelä-Espoon Pallo

EsPan joukkueiden toiminta kesäkuun alusta alkaen

Ottelutapahtumat ja muu kilpailutoiminta on päässyt kunnolla käyntiin kahden viime viikon aikana. Useat EsPan joukkueet ovat jo päässeet osallistumaan eri turnauksiin ja kilpasarjat ovat pyörähtäneet käyntiin. Myös EsPan aikuisjoukkueet ovat saaneet toimintansa hienosti käyntiin, ja EsPan edustuskin pääsee avaamaan sarjakautensa tulevana lauantaina.

Tässä kohtaa on hyvä kerrata vielä kaikille ohjeet ja rajoitukset vilkkaalle futiskaudelle. EsPan toiminnassa sovelletaan kaikkien joukkueiden kohdalta seuraavaa ohjeistusta kesäkuun alusta alkaen:

  • harjoitustoiminta on mahdollista sekä sisällä että ulkona
  • kilpailutoiminta (pelit ja turnaukset) ovat mahdollisia ulkona (aikuisten kohdalla heti kun sarjat alkavat pyöriä)
  • pukukopit ovat käytettävissä kentillä, mutta EsPa suosittelee niiden käytön välttämistä mahdollisuuksien mukaan

Kaikissa sisä- ja ulkotiloissa järjestettävissä yleisötilaisuuksissa on edelleen rajoitteita. Kesäkuun alusta alkaen voi ulkona järjestettäviin yleisötilaisuuksiin ottaa enintään 50 henkilöä. Sisätiloissa järjestettävissä tapahtumissa on edelleen max 10 henkilön osallistumisrajoitus. EsPan hallitus ei suosittele edelleenkään minkäänlaisten tapahtumien järjestämistä sisätiloissa (esim. vanhempainillat).

Lisäksi kaikessa EsPan joukkueiden toiminnassa on edelleen noudatettava erittäin huolellisesti harrastustoiminnan terveysturvallisuusohjeita.

Ajantasaiset Korona -ohjeistukset löytyvät täältä:

Espoon kaupungin Korona-sivut:
https://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Ajankohtaista/Koronavirus

Aluehallintoviraston sivut, mistä löytyy voimassa olevat aluekohtaiset rajoitukset yleisötilaisuuksien järjestämistä koskien:
https://avi.fi/usein-kysyttya-koronaviruksesta#accordion-FkUhWGKAqmTQ

Suomen Palloliiton Covid-19 -epidemia -sivut:
https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/covid-19-epidemia

Lisätietoja:

Jussi Mononen, puheenjohtaja: p. 040 525 1549

Etelä-Espoon Pallo (EsPa) on Espoossa Matinkylän, Olarin ja Suurpellon alueella toimiva jalkapalloseura joka on perustettu vuonna 1988 jatkamaan Matinkylän Mahdin jalkapallojaoksen toimintaa. Seurassa on yli 700 rekisteröitynyttä pelaajaa, 4-vuotiaista jalkapallokoululaisista aikuisten kilpa- ja harrastejoukkueisiin. www.etelaespoonpallo.fi