2021-04-16 20:35
Etelä-Espoon Pallo

EsPan 20-vuotiaiden ja sitä nuorempien harrastustoiminta 19.4. alkaen

Pääkaupunkiseudun koordinaatioryhmä linjasi 15.4, että 20-vuotiaiden ja sitä nuorempien ohjattu harrastustoiminta ulkona avataan maanantaina 19.4.2021. Etelä-Espoon Pallo seuraa tätä Espoon kaupungin liikuntatoimen EsPalle välittämää linjausta seuran harrastustoiminnan toteuttamisessa.

Käytännössä EsPan kohdalla uusi linjaus tarkoittaa sitä, että:

  • 2008-syntyneiden ja sitä nuorempien ikäluokkien ryhmäharjoittelu jatkuu ulkona aiemmin terveysturvallisuudesta annettujen ohjeita noudattaen. Kaikki vuorojaot säilyvät nykyisellään.
  • muiden alle 20-vuotiaiden joukkueiden ryhmäharjoittelu avataan ulkona myös kaupungin kentillä. Joukkueenjohtajat saavat tiedot päivitetyistä harjoitusvuoroista viikonlopun aikana.
  • kaikkien ikäluokkien kaikki sarjat ja ottelut on edelleen peruttu.

Huomioitavaa on myös se, että pääkaupunkiseudun koordinaatioryhmä valmistelee edelleen omaa suunnitelmaansa rajoitusten purkamiselle pääkaupunkiseudulla ja tekee tarvittavia linjauksia ensi viikolla. Näillä mahdollisilla linjauksilla saattaa olla jälleen vaikutuksia seuran harjoitteluun. Tiedotamme näistäkin mahdollisista muutoksista välittömästi tiedon saatuamme.

Yleiset ohjeet harjoitustapahtumiin:

  • Harjoituksiin ei saa osallistua mikäli tuntee olonsa vähänkään sairaaksi!
  • Päätöksen toimintaan osallistumisesta tekevät perheet itse. Mikäli perheessä on riskiryhmään kuuluvia, tulee tämä huomioida päätöksenteossa. Jokainen pelaaja ja perhe osallistuu tapahtumiin omalla vastuullaan.
  • Tapahtumiin saavutaan mahdollisimman lähellä tiedoksi annettua alkamisajankohtaa. Ennen ja jälkeen tapahtumien tulee kädet pestä huolellisesti. Omaa desinfiointiainetta on hyvä pitää mukana. Myös hanskojen käyttö on suositeltavaa.
  • Jokaisella pelaajalla tulee olla oma nimikoitu juomapullo sekaannusten välttämiseksi. Juomapulloa ei saa lainata kenellekään. Veden purskauttelua ja yleistä sylkemistä tulee välttää. Myös muut varusteet on hyvä nimikoida sekä pestä jokaisen käyttökerran jälkeen.
  • Pukuhuoneet eivät ole käytössä.
  • Tapahtumiin tulee saapua harjoitus-/pelivarustuksessa. Jalkapallokengät vaihdetaan jalkaan vasta kentän laidalla.
  • Muistetaan hyvä yskimishygienia kaikissa tapahtumissa. Jos joutuu yskimään tai aivastamaan, se tulee tehdä hihaan tai paidan sisään. Käsiin yskimistä tulee välttää.

Onneksi kevät etenee nopeasti, ja pääsemme ensi viikosta alkaen treenaamaan kaikkien juniorijoukkueiden voimin loistavassa futiskelissä, hyväkuntoisilla alueen kentillä!

Lisätietoja:
Jussi Mononen, puheenjohtaja: p. 040 525 1549

Etelä-Espoon Pallo (EsPa) on Espoossa Matinkylän, Olarin ja Suurpellon alueella toimiva jalkapalloseura joka on perustettu vuonna 1988 jatkamaan Matinkylän Mahdin jalkapallojaoksen toimintaa. Seurassa on yli 700 rekisteröitynyttä pelaajaa, 4-vuotiaista jalkapallokoululaisista aikuisten kilpa- ja harrastejoukkueisiin. www.etelaespoonpallo.fi