2021-02-27 13:35
Etelä-Espoon Pallo

EsPan joukkueiden harjoittelu 1.3.2021 alkaen

EsPan joukkueiden harjoittelu 1.3.2021 alkaen

 

Espoon kaupungin liikuntatoimi piti espoolaisille seuroille pe 26.2.2021 aamuna tilaisuuden, jossa kerrottiin myös uusien Korona-rajoitteiden
käytännön vaikutuksista seurojen toimintaan. Nämä rajoitteet pohjautuivat valtiovallan to 25.2. tiedottamiin, maaliskuussa voimaanastuviin uusiin rajoitteisiin.
Espoon kaupungin info on viimeisin EsPan saama ohjeistus toiminnan toteuttamiseksi 1.3. alkaen, ja tämän pohjalta toimintaa on suunniteltu maaliskuulle.

Kaupungin järjestämän tilaisuuden jälkeen pääkaupunkiseudun Koronakoordinaatioryhmä järjesti kuitenkin oman tiedotustilaisuutensa pe 26.2. illalla,
jonka linjaukset poikkesivat valtiovallan to 25.2. antamista sekä EsPan kaupungilta jo saamista ohjeistuksista.
 

Mikä on varmaa toiminnan rajoittamisen osalta 1.3. alkaen:

  • 2007-syntyneiden ja sitä vanhempien ikäluokkien ryhmäharjoittelu keskeytetään ja joukkueet siirtyvät etä- ja omatoimisharjoitteluun 1.3. alkaen. Joukkueiden vastuuvalmentajat kertovat harjoittelun toteuttamisesta pelaajille ja vanhemmille.

  • 2009-syntyneiden ja sitä nuorempien ikäluokkien ryhmäharjoittelu jatkuu edelleen. Rajoitteet harjoitusten toteuttamiselle eivät ole vielä tarkkaan tiedossa, ja näistä tiedotetaan joukkueenjohtajia välittömästi näiden rajoitteiden selvittyä.

  • Kaikkien ikäluokkien kaikki sarjat ja ottelut on edelleen peruttu.

  • Uudet rajoitteet ovat voimassa ainakin 28.3.2021 asti.
     

Mikä ei ole varmaa ristiriitaisten ohjeistusten takia:

  • Voidaanko ryhmäharjoittelua jatkaa 2008-syntyneiden osalta. Rajanvedosta kahdenlaista tietoa.

  • Mitkä ovat tarkat rajoitteet ryhmäharjoittelulle sisätiloissa ja miten niitä tulkitaan esim. jalkapallokuplan osalta.
     

EsPan hallitus suosittelee niitä joukkueita, jotka voivat edelleen jatkaa ryhmäharjoittelua, suosimaan ulkoharjoittelua niiltä osin kun se on kelien kannalta mahdollista.
Ulkokentät ovat tällä hetkellä loistavassa kunnossa.

Päivitämme tilannetta heti kun tällä hetkellä avoimiin kohtiin on saatu vastauksia.
 

Lisätietoja:
Jussi Mononen, puheenjohtaja: p. 040 525 1549

Etelä-Espoon Pallo (EsPa) on Espoossa Matinkylän, Olarin ja Suurpellon alueella toimiva jalkapalloseura joka on perustettu vuonna 1988 jatkamaan Matinkylän Mahdin jalkapallojaoksen toimintaa. Seurassa on yli 700 rekisteröitynyttä pelaajaa, 4-vuotiaista jalkapallokoululaisista aikuisten kilpa- ja harrastejoukkueisiin. www.etelaespoonpallo.fi